„Пътища и съоръжения“ ще трябва да платят глоба от 130

...
„Пътища и съоръжения“ ще трябва да платят глоба от 130
Коментари Харесай

130 хил. лв. глоба заради некачествен ремонт на „Шипченски проход“

„ Пътища и уреди “ ще би трябвало да платят санкция от 130 хиляди лева поради некачествено положен асфалт на бул. „ Шипченски проход “ и бул. „ Асен Йорданов “.

Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова, представена от „ Фокус”. Няма да им бъдат приети работи на стойност 553 хиляди лв., добави тя и изясни, че общината няма да заплати до момента в който компанията не постави качествено асфалта. „ Санкцията по контракт, която ще наложим до този миг е 130 хиляди лв. “, добави кметът на София.

По думите й глобите са съществени, само че ще бъде настоявано компанията да си свърши работата, с цел да тръгне придвижването.

„ Проверих готовността на бул. „ Княз Ал. Дондуков “, за 15 септември ще бъде отворен секторът от ул. „ Сердика “ до ул. „ Раковски “ и секторът от ул. „ Кракра “ до бул. „ Васил Левски “, уточни още кметът. Ще бъде затворен секторът от ул. „ Раковски “ до бул. „ Васил Левски “. „ Там ще имаме известно облекчение на придвижването. Ще би трябвало да проявим самообладание, с цел да приключим плана. Срокът, за който получих увещание, че ще могат да се оправят, е до края на октомври. Срокът по контракта е по-късен “, разясни кметът. „ Заради смяната в настилката и заповедта на Министерството на културата се наложи ремонтът да бъде по-дълъг. Надяваме се, че ще можем до известна степен да облекчим придвижването “, изясни тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР