Пътешественик, изчезнал от август, е намерен мъртъв в Колорадо, а

...
Пътешественик, изчезнал от август, е намерен мъртъв в Колорадо, а
Коментари Харесай

Турист от Колорадо, изчезнал от август, намерен мъртъв, кучето му е намерено живо до тялото му

Пътешественик, липсващ от август, е открит мъртъв в Колорадо, а кучето му към момента е живо до тялото му, оповестиха управляващите.

Тялото на 71-годишния Рич Мур от Пагоса Спрингс, който беше в неопределеност от 19 август, беше намерено на 30 октомври, съгласно обява във Фейсбук предходната седмица от Taos Search and Rescue. Кучето на Мур е открито живо до него.

Денвър Газет, цитирайки офиса на шерифа на окръг Арчулета, оповестява, че Мур и кучето му са изчезнали, откакто са възнамерявали да изкачат връх Блекхед, който е на към 20 благи източно от Пагоса Спрингс.

Офисът на шерифа сподели, че тялото на Мур е открито на 30 октомври от ловджия в дренажния басейн на Lower Blanco, който е в котловина югоизточно от върха на Blackhead Peak, оповестява Gazette. Неговият бял джак ръсел териер, Фини, беше до тялото, сподели офисът на шерифа.

Blackhead Peak, който има надморска височина от 12 500 фута, се намира в планината Сан Хуан в югозападен Колорадо.

< p> В обява във Фейсбук членът на Taos Search and Rescue Делинда Ван-Брайтин сподели, че е дала отговор на първичното търсене дружно с кучето си изследовател.

„ Търсихме тъкмо под върха на върха и непосредствено на запад, търсейки надолу по планината към мястото, където се намираше колата му “, написа Ван-Брайтин. „ Той беше открит на 2,5 благи източно от планинския връх под мястото, където бяхме хвърлени [с хеликоптер]. “

Това е най-малко третият път, когато куче е открито живо до тялото на екскурзиант от последния път година. През май 2022 година лабрадор беше открит да лежи до тялото на 74-годишен мъж от Аризона, умрял по време на поход.

Месец преди този момент липсващ 29-годишен екскурзиант беше открит мъртъв в Грифит Парк в Лос Анджелис с кучето си до него. Членове на фамилията споделиха, че наподобява кучето не се е отделяло от него в продължение на две седмици.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР