Пътен инцидент е станал в 6,50 часа тази сутрин при

...
Пътен инцидент е станал в 6,50 часа тази сутрин при
Коментари Харесай

Кола се блъсна в товарна на АМ „Марица“

Пътен случай е станал в 6,50 часа тази заран при км 59 на Автомагистрала „ Марица “ в посока Хасково, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

42-годишен от Франция, карал лек автомобил „ Пежо “я се блъснал в задната част на полуремарке на товарен „ Ивеко “, ръководен от 66-годишен турски лидер. Вследствие са потърпевши три пътнички в леката кола- на 37г., 12г. и 16г., всички от Франция. Те са прегледани в хасковската болница и освободени за домашно лекуване. Шофьорът също е с травма, без заплаха за живота, само че е отказал хоспитализация.

Още един пасажер е потърпевш в произшествие в 0,05 часа тази нощ на пътя за с.Надежден. 48-годишен от Харманли с „ Шкода “ изгубил надзор над колата, тя излязла в дясно по посоката си на придвижване и се блъснала в дърво. Пострадал е возещият се в автомобила 42-годишен от с.Българска поляна, който е прегледан и освободен за домашно лекуване.

Полицаи от Тополовград са заловили малолетен да кара АТВ без регистрационен номер по улиците на града. При информация станало ясно, че четириколесното МПС е без регистрация по надлежния ред, а 16-годишният е недееспособен.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР