Пат Маруун преодоля вратаря Бен Бишъп 1:38 минути преди последната

...
Пат Маруун преодоля вратаря Бен Бишъп 1:38 минути преди последната
Коментари Харесай

Сейнт Луис победи Далас и поведе отново в серията

Пат Маруун преодоля вратаря Бен Бишъп 1:38 минути преди последната сирена и Сейнт Луис завоюва с 4:3 против Далас, с което поведе с 2:1 победи в серията от втория рунд на плейофите в Западната конференция на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Маруун вкара втория си гол в плейофите през този сезон, откакто получи шайбата в ляво от Бишъп и се разписа с неспасяем удар. Той постави и завършек на доста динамични пет минути, в които и двата тима съумяха да се разпишат. Капитанът Алекс Пиетранджело вкара първия си гол в плейофите 5:36 минути преди края за 3:2 в интерес на Сейнт Луис, като единствено минута по-рано Андрю Колиано беше изравнил за Старс. Домакините направиха това още веднъж с попадение на Тайлър Сегин за 3:3, само че Маруун реши мача в интерес на Сейнт Луис 94 секунди преди сирената.

Джейдън Шуорц и Тайлър Бозак записаха по гол и асистенция за Блус, които към момента нямат загуба като посетители в плейофите. Те завоюваха всичките си три мача в Уинипег в първия рунд с разлика от един гол.

Новобранецът Джордан Бинингтън избави 28 удара на вратата на Сейнт Луис. Бишъп, който е израснал в Сейнт Луис, определен от тима в драфта и дебютирал за него в НХЛ през 2008-а, отрази 29 шайби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР