Път, който обикновено се изминава за 30 минути, ми отне

...
Път, който обикновено се изминава за 30 минути, ми отне
Коментари Харесай

Ексклузивно за Флагман! Бургазлия с разказ от първо лице за потопа в Дубай

Път, който нормално се изминава за 30 минути, ми лиши над 7 часа. Най-широкият бул. с 8 ленти беше изцяло наводнен, споделя Иван Мавров

Потопът в Дубай е невъобразим от минимум 75 години насам. В следобедните часове през вчерашния ден, към 17 ч. локално време, дъждът е станал толкоз мощен, че не е можело да се вижда нищо даже от най-високите етажи на небостъргачите в столицата на емирството. Ексклузивно за Флагман за ужаса от нощес описа млад бургазлия, който от години живее и работи в мечтания за всички инфлуенсърки град.

„ Беше кошмарно. Улиците бяха наводнени с минимум 80 сантиметра вода. По локалните вести оповестиха, че за няколко часа дъждът, който се изля над нас, е задминал годишните правила. В 5 следобяд, може би в пика на бурята, получих позвъняване, че мои познати са блокирани на пътя и не могат да излязат даже от колата си. Тръгнах мигновено да ги избавям. Уж беше близко - нормално същия маршрут се изминава по най-широкия бул. в Дубай - „ Шейх Заид Роуд ”, който е 8-лентов, за не повече от 30 минути. Отне ми 7 часа да стигна до мястото ”, описа Иван Мавров пред Флагман.



Той е тръгнал в 5 следобед и е съумял да се прибере вкъщи си 12 часа по-късно. Мавров споделя, че е имал шанс, че не е подценил обстановката и е тръгнал на път с висок джип. Това го е избавило от това и той да остане блокиран на пътя.

Той заяви, че има минимум 5 жертви на потопа, а избавителните интервенции не престават да текат и сега. „ Щетите по инфраструктурата са за стотици милиони.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР