Път II-13 Кнежа – Бяла Слатина-Борован е почистен и проходим

...
Път II-13 Кнежа – Бяла Слатина-Борован е почистен и проходим
Коментари Харесай

АПИ: Пътят между Кнежа и Борован е почистен и проходим при зимни условия

Път II-13 Кнежа – Бяла Слатина-Борован е измит и пристъпен за всички моторни транспортни средства при зимни условия, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “. Към момента продължава обработката на обособени прави от трасето против замръзване , защото температурите в региона са близки до нулата. 

Председателят на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ инж. Ясен Йорданов през днешния ден ревизира на място положението на правата заради сигнали от водачи на тежкотоварни камиони. Поетапно се пропущат тежкотоварните транспортни средства като придвижването се контролира от „ Пътна полиция “.

От АПИ за следващ път насочиха зов към всички водачи да потеглят единствено с коли, които са задоволително добре готови за придвижване при зимни условия , да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават нужната отдалеченост, да не подхващат внезапни маневри . Блокирането на придвижването от транспортни средства, които не са готови за зимни условия, затруднява пътуването на всички останали водачи и работата на снегопочистващата техника.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР