Пъстрооките хора са по-различни от останалите. Очите са прозорец към

...
Пъстрооките хора са по-различни от останалите. Очите са прозорец към
Коментари Харесай

Хората с пъстри очи са по-различни от останалите

Пъстрооките хора са по-различни от останалите. Очите са прозорец към душата и това не е единствено факсимиле, а същински факт. Основните черти от характера могат да бъдат „ прочетени ” в очите на човек, стига да знаем по какъв начин.
Всеки човек е друг – по темперамент, по осанка, по разбирания, само че цветът на очите до някаква степен сплотява хората, придава им някои общи черти.

Пъстрите очи са изключително забавно събитие – с изключение на, че са красиви, те наподобяват друго постоянно, зависи от ситуацията, от цветовете, от светлината.
Бихме могли да обобщим, че пъстрооките хора имат няколко общи качества на характера си, като никога не може да се претендира за пълнота и общовалидност, защото в последна сметка, всеки носи по нещо друго, нещо което го отличава от другите.

Обикновено пъстрооките хора са благи, радостни, добродушни. В любовните си връзки, на първо място, държат на другарството сред себе си и половинката, което постоянно прави връзките им дълготрайни, само че и доста постоянно остават неразбрани и недооценени.
Прекрасни и всеотдайни родители, положителни съпрузи, хората с пъстри очи са подготвени да ви оказват помощ в случай че сте изпаднали в неволя и съвсем в никакъв случай не демонстрират нарцисизъм. Не обичат да бъдат ограничавани в работата си или в персоналните си връзки.
На професионално ниво са извънредно изпълнителни, работливи и виновни и постоянно са употребявани от началниците си. Пъстрите очи принадлежат на хора с доста сантиментална психика, хора които имат вяра във безконечната обич и дълбоките връзки.

Обичат да преувеличават, изключително когато описват история за себе си, само че не го вършат с някаква неприятна предумисъл или с концепцията, че би трябвало да ви излъжат. Може би просто от време на време обичат да са център на внимание. Доста са доверчиви и напълно разбираемо, това им изиграва неприятна смешка. Но в случай че се опарят един път, взимат поука от случилото се и не позволяват същата неточност още веднъж.

Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР