Пастелните тонове доминират в света на модата през този сезон,

...
Пастелните тонове доминират в света на модата през този сезон,
Коментари Харесай

Паци Парапанова: Момичета, не се крийте в черните дрехи! СНИ...

Пастелните тонове преобладават в света на модата през този сезон, споделя пловдивската дизайнерка Паци Парапанова. Модерните цветове са синьо, розово, кремаво, зелено - наситени, само че без да се натрапват. Пастелните тонове ни предизвикат да бъдем нежни, изтънчени, ефирни и сантиментално настроени. Това е идеалният метод да се сдобием с по-непринудено лъчение. Хубавото е, че тези меки нюанси могат да се съчетават както между тях, по този начин и с базовите цветове като бяло, черно и сиво, изяснява надарената пловдивчанка.



Флорални претекстове

През пролетта цветята разцъфват върху роклите, ризите и даже върху панталоните. Разнообразието от флорални претекстове е огромно и по тази причина те са постоянно съвременни под една или друга форма.



Кадифето като водопад от разкош

Ако досегът ви с тази аристократична тъкан се изчерпва с прането на остарялата завеса на баба ви, само че въпреки всичко бихте желали да я включите в дрешника си, Паци Парапанова има предложение за вас.

Няма по какъв начин нещо, което епохи наред е било знак на царственост, власт и съвършенство, да е табу в стила през днешния ден, изяснява дизайнерката. Крале и кралици са носили плюш, кадифе и тюл постоянно и на всички места - белким една персона със синя кръв се нуждае от причина, с цел да наподобява царствено? На вас също не ви би трябвало такава, с цел да бъде забележителна, повярвайте. Обикновено неналичието на нюх към тази материя е плод на позаспало въображение или на страха да не сбъркате с комбинациите, цветовете и формите, успокоява пловдивчанката. Кадифето е тежка материя, изтъкана от доста фини копринени влакна, което го прави непогрешим избор за елегантни мотиви - вечерните тоалетите са като водопад от разкош, който кара всеки взор да се обръща след вас.



Момичета, няма причина постоянно да залагате на несъмнено и да се криете в черни облекла от типичен материи, които всеки ден ви избавят от опасности. Бъдете самоуверени и цветни - пролетта е най-подходящият сезон за това! Не е нужно и да носите кадифе единствено по мотиви и специфични случаи - актуалните трендове са задоволително гъвкави, с цел да си позволим волности в стила, поучава Паци Парапанова.

Овърсайз

Широките сака станаха изключително настоящи през последните няколко сезона. И с право! Стоят ефектно, разрешават утайване, дават независимост и в това време демонстрират добър фешън усет. Но даже и овърсайз облеклата имат кройка и линии, които следват, по тази причина не се предлагат прекалено много опити, изяснява дизайнерката.

Бонус съвет: Свободата откъм цветове е безгранична; кройките, въпреки и огромни, заслужават внимание и не на последно място - десените са значими и чакат своя звезден момент.



Под пагоните на модата

Това не е наклонност в класациите на топ 10, само че Паци Парапанова предлага един взор в дълбочина. На всички ни е ясно, че трендовете от време на време се повтарят в нов прочит. Военната хармония участва неразделно на „ бойното поле “ на модата, без значение дали е на формалния фланг, или е със статута на секретна задача, споделя дизайнерката.



Миди рокля - акцентът е в дължината

Миди роклите към този момент са на върха на своята известност, защото са идеални за всяка фигура, възраст и мотив. Тези модели приключват в диапазона сред глезена и коляното. Това е идеалната дължина за офис облекло, за празненство, сантиментална среща. Миди не е ново събитие в модата - истината е, че това е още една концепция, взета назаем от дрешника в жанр „ 1970-а”. Рокля с такава дължина може да бъде с А контур, права - вид молив или с висока талия, изяснява Паци Парапанова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР