Пастата като хранителен продукт е не само любима на италианците,

...
Пастата като хранителен продукт е не само любима на италианците,
Коментари Харесай

Кажи каква паста обичаш, а ние ще ти кажем каква е същността ти

Пастата като хранителен артикул е освен обичана на италианците, тя е като вяра за тях. Никой не сяда на масата без порция паста с апетитен благоуханен сос. Италианската кухня е обичана на доста хора по целия свят. Неслучайно тя е и измежду най-популярните. Пастата, приготвена по всевъзможни способи, е един от знаците на италианската кухня и усет. Спрямо желанията ни за тип, форма и размери може да се дефинира какъв е характерът ни. Кажи каква паста обичаш, а ние ще ти кажем каква е същността ти.

Обичаш спагети?

 Кажи каква паста обичаш, а ние ще ти кажем каква е същността ти Inspired Taste

Класика! Това е най-популярният и публикуваният тип паста в международен мащаб. Ти си традиционалист. Всичко при теб се случва в заложени рамки и правила.

Предпочиташ равиоли?

 Кажи каква паста обичаш, а ние ще ти кажем каква е същността ти nestlecocina.es

Пълнена паста, нормално с квадратна форма и леко накъдрени краища. С другата си плънка те постоянно ни изненадват с необикновен усет. Обичаш рисковете. Страстна натура си, която обича разнообразието в живота и в храната. Емоционален човек си и това те прави забавна персона за близките.

Залагаш постоянно на талиатели?

 Кажи каква паста обичаш, а ние ще ти кажем каква е същността ти The Yum Yum Club

Класически плоски спагети. Те са по-големи по мярка и много по-широки. Те са част от класиката паста карбонара. Предпочиташ хем нещо, което е обичайно, само че все пак да има леки отклонения от откритата норма. Обичаш да си център на вниманието и непрекъснато търсиш способи да удивляваш и забавляваш хората към теб.

Нека бъдат фетучини!

 Кажи каква паста обичаш, а ние ще ти кажем каква е същността ти The Splendid Table

Името идва от остарялата италианска дума ‘fettucce’ (лента). Представлява плоски дълги ленти. Тази форма е обичана на мечтателите, които вярват, че могат да създадат света едно доста по-добро място за живеене.

Една порция фусили, апелирам!

 Кажи каква паста обичаш, а ние ще ти кажем каква е същността ти Dairy Goodness

Това е италианската дума за „ дребни вретена “. Малки, практични и с доста симпатична спираловидна форма. Ти си човек на живота и на купона, не пропускаш развлечение и срещи с другари. Вярваш в максимата „ Веднъж се живее “.

Фен си на лингуини?

 Кажи каква паста обичаш, а ние ще ти кажем каква е същността ти MyGourmetConnection

Дълги плоски ленти (по-тънки от фетучините). Понякога ги назовават плоски спагети. Те са безспорна класика като спагетите. Обичаш сигурността, спокойствието и домашния уют. Твоите полезности са свързани с това да създаваш здрави връзки.

Va bene, аз желая пене!

 Кажи каква паста обичаш, а ние ще ти кажем каква е същността ти Unilever Food Solutions

Един от най-популярните типове паста. Представлява прави тръбички, отрязани диагонално. Хармония сред симетричност и асиметрия. Ти си създател, който обича приключенията. Често си емоционален и екстравагантен и това те кара да правиш неща, които близките мъчно схващат.

 Кажи каква паста обичаш, а ние ще ти кажем каква е същността ти Freepik

Открихте ли себе си в някоя от тези характерности? За нас беше същинско премеждие, тъй като подсъзнателно в действителност залагаме на форми и размери, които дават отговор на светогледа ни и метода, по който виждаме живота. А ти каква паста обичаш?

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР