Пастата е едно от най-любимите ни ястия и знаем, че

...
Пастата е едно от най-любимите ни ястия и знаем, че
Коментари Харесай

Това е тайната на перфектната паста

Пастата е едно от най-любимите ни ястия и знаем, че тя може да има освен разнородни форми, само че и разнородни усети и способи да бъде приготвена. 

В основата си обаче всяка паста би трябвало да бъде сварена с избрана техника. 
Вкусна рецепта за най-известната италианска паста
Може би няма човек на света, който да не обича паста. Пастата може да бъде от доста типове, в това число пене, спагети, фузили, макарони...

Тайната за това тя да става съвършена в действителност се оказва напълно елементарна и нещо, което към този момент ни наподобява явно.

Според френски експерти гастрономи най-голямата ни неточност при нейното подготвяне и прибавянето на зехтин, който не се смесва с водата и се издига на повърхността. Другото, което е доста значимо, да не се употребява дребен съд, тъй като пастата би трябвало да се вари в доста вода.

Важно е да я разбърквате непрекъснато и е извънредно значимо да изчакате да заври, а когато сложите тенджерата на котлона, сложете сол незабавно в нея, с цел да се разтвори отмерено.
Рецепта за запечена паста
Традиционната паста не се прави печена, само че пък за сметка на това като я опитате е чудесна! В тази публикация ще споделим с вас една рецепта...

Никога не я изплаквайте със студена вода или пък да я заливате с някакъв тип масло. 

Те също споделят, че се ориентират и по опаковката и надписите IGT и DOP, които са знак за качество и постоянно търсят паста, създадена в Гарняно в Италия. 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР