Паскал Таладида, съосновател и изпълнителен директор на Jarvis Edge на

...
Паскал Таладида, съосновател и изпълнителен директор на Jarvis Edge на
Коментари Харесай

Jarvis Edge: блокчейн и децентрализираните технологии ще улеснят търговията с активи


Паскал Таладида, съосновател и изпълнителен шеф на Jarvis Edge на Финансовия и софтуерен конгрес през вчерашния ден, насочи вниманието към предстоящите основни изгоди от блокчейн във финансовата сфера. Събитието събра доста експерти в областта на финансите и технологиите.

Децентрализираните технологии ще улеснят доста търговията с активи и ще я създадат по-прозрачна и по-евтина, защото няма да има потребност от такси за медиатори. Това означи Паскал Таларида в презентацията си по време на влиятелния конгрес. Премахването на „ границите “ във финансовия свят дава обилни благоприятни условия и това ще способства за развиването на стопанските системи в международен мащаб. В допълнение по време на полемиката в края на форума той акцентира, че финтех фирмите към този момент имат значима роля, защото точно те дават отговор на тази експедитивност и действеност, която е нужна на актуалните консуматори. Основното им преимущество е гъвкавостта, само че пък вместо да се конкурират с банките, те могат да сътрудничат с тях.

20-ият финансов софтуерен конгрес се организира през вчерашния ден, а тематиката „ Дигитализацията – катализатор за модернизацията на финансовия бранш “ беше атрактивна поради потребността от акомодация на европейските финансови институции към ерата на дигитализацията и бързо изменящото се световно общество. Все повече финансови институции са насочени към смяна на цялостния бизнес модел в посока рационализация, внедряване на модерни софтуерни модели (като блокчейн, чатбот, изкуствен интелект, машинно обучение) и блян към отговор на изменящите се потребителски привички в непрекъснато трансформиращата се цифрова среда.

Jarvis Edge, на която Паскал Таларида е съосновател и изпълнителен шеф, e бързо разрастваща се блокчейн компания, която построява платформа за търговия от един акаунт с всички познати финансови принадлежности, в това число и крипто валуги. Създателите на този старт-ъп са финансови експерти и трейдъри с повече от 15 години опит, известни във Франция и в Европа. Компанията също по този начин провежда редица събития в границите на самодейността Blockchain Hub Bulgaria, които събират запалянковци и обогатяват познанията си в региона. Една от задачите на JarvisEdge е да способства за огромната смяна – всеки, който желае, да има достъп до всички благоприятни условия, които блокчейн технологията обезпечава.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР