Паскал Митеран, внучката на бившия френски президент Франсоа Митеран, е

...
Паскал Митеран, внучката на бившия френски президент Франсоа Митеран, е
Коментари Харесай

Грандиозен скандал разтресе Франция! Внучката на Франсоа Митеран обвини най-популярния министър на страната в изнасилване!

Паскал Митеран, внучката на някогашния френски президент Франсоа Митеран, е едната от двете дами, обвинили в полови похищения Никола Юло, който в този момент е френски министър на екологичния и взаимен преход.

Адвокат на внучката на Митеран обаче сподели, че тя в никакъв случай не е желала казусът да притегли медийното внимание, и посочи, че името й е станало публично притежание без нейно единодушие.

Юло отхвърли половите похищения, само че призна, че през 2008 година е била подадена тъжба против него.


Никола Юло

Случаят е бил завършен, без да се стига до дело, сподели той, без да посочи какви са били претекстовете за това решение. Френското президентство и министър председателят Едуар Филип показаха поддръжка за министъра.

Внесената през 2008 година тъжба е касаела хипотетично обезчестяване през 1997 година, по времето когато нейната вносителка, Паскал Митеран, е била на 20 години.

" По никакъв метод самодейността за тези разкрития не е нейна ", сподели през днешния ден юристът на внучката на починалия френски президент социалист.

Разкритията бяха направени от седмичника " Ебдо ". Той писа, че и друга жена упреква Юло в полови похищения. Тя е някогашна сътрудничка на фондация, ръководена от него. Юло отхвърля и тези изказвания.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР