Пасарелката на булевард „България“ в Русе за втори път стана

...
Пасарелката на булевард „България“ в Русе за втори път стана
Коментари Харесай

Поредна вандалска проява в Русе - извършителите са непълнолетни

Пасарелката на бул. „ България “ в Русе за повторно стана обект на вандалска демонстрация. Охранителни камери са снимали по какъв начин малолетно момиче рита и оставя дупка в стената до асансьора. Кадрите са предадени на русенската полиция.



На записа се вижда по какъв начин група от 3 момчета и малолетното момиче употребяват асансьора на пасарелката, с цел да минат от другата страна на булеварда. Момичето изчаква спътниците си да излязат, обръща се към стената и пробива гипсокартона с ритници.

Тревожното е, че все по-често причинителите на сходни прояви са малолетни. Нещо се случва с нашите деца, сподели в “Денят започва” Магдалина Илиева - заместник-кмет по “Устройство на територията” на община Русе, и добави, че би трябвало да се сезира Регионалното ръководство на образованието и да се привлекат психолозите в учебните заведения.

По думите й ремонтите след вандалските действия се правят със средства на общината. В съответния случай вредите не са огромни, само че когато се съберат за една година, към този момент става въпрос за десетки хиляди лв., добави тя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР