Пасажерите на полет на „Юнайтед еърлайнс“ изживяха истински ужас в

...
Пасажерите на полет на „Юнайтед еърлайнс“ изживяха истински ужас в
Коментари Харесай

Ужас в небето! Част от двигателя се откъсна

Пасажерите на полет на „ Юнайтед еърлайнс “ изживяха същински смут в небето, откакто част от единия мотор се откъсна в небето. Боингът 777-222, летящ от Сан Франциско, направи спешно кацане в Хонолулу.

Двигателят е почнал да се разпада по време на полета. Обшивката се е откъснала и самолетът е почнал да се тресе. „ Това беше най-страшният полет в моя живот “, съобщи една от пътничките пред Си Ен Ен.

Друг пътник снима с телефона си „ оголения “ мотор. Пилотите на машината са уведомили диспечерската кула за обстановката. На летището в Хонолулу са били активизирани пожарникари и избавителни екипи, които са чакали самолета на пистата. За благополучие Боингът е кацнал безпроблемно, няма и потърпевши пасажери. Двигателят е почнал да се разпада близо половин час преди плануваното кацане в Хонолулу.

Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати е почнала следствие по случая. От авиопревозвача „ Юнайтед еърлайнс “ оповестиха, че ще спомагат на службите. Боингът 777 има два мотора и при загуба на единия от тях може да продължи да лети още три часа единствено с другия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР