Пасажер, държащ бебе в ръцете си, беше ударен от служител

...
Пасажер, държащ бебе в ръцете си, беше ударен от служител
Коментари Харесай

Пасажер с бебе беше ударен от служител на летището

Пасажер, държащ бебе в ръцете си, беше ударен от чиновник на летището във френския град Ница, заяви „ Скай нюз “. В обществените мрежи беше публикувана фотография от случая.

Пътник на авиопревозвача „ Изиджет “, чакащ самолета си за Лутън, бе ударен от чиновник. Британската нискотарифна самолетна компания изиска незабавни отговори от летищните управляващи.

Според очевидци полет на „ Изиджет “ за Англия се е забавил с 12 часа. Мъжът с бебето се е оплакал от забавянето и е бил атакуван. По случая се води следствие.

Силите за сигурност се намесиха, откакто породи спор сред пасажера и служителя. „ Много сме загрижени от случилото се. Потвърждаваме, че служителят не работи в „ Изиджет “. Обърнахме се към управляващите в Ница за подпомагане и отговори “, оповестиха от самолетната компания.

След дълго забавяне полетът въпреки всичко излетя – дружно с интонации пътник. Забавянето е било провокирано от механически проблем, обвързван със самолета.

От английската компания подчертаха, че сигурността на пасажерите е главен приоритет. Тя се извини на пасажерите за забавянето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР