ПАСАДЕНА, Калифорния (AP) — Блейк Коръм се втурна за тъчдаун

...
ПАСАДЕНА, Калифорния (AP) — Блейк Коръм се втурна за тъчдаун
Коментари Харесай

Мичиган побеждава Алабама с 27-20 в продълженията в двубоя на Блейк Коръм за TD, за да стигне до мача за националната титла

ПАСАДЕНА, Калифорния (AP) — Блейк Коръм се втурна за тъчдаун от 17 ярда във втората част от продължението и топ -поставеният Мичиган напредна към първата си турнирна игра по колежански футболни плейофи с победа с 27-20 над четвъртата сложена Алабама в Роуз Боул в понеделник.

Защитата на Мичиган завърши единствено втория удължен мач в 110-те издания на Rose Bowl, когато куотърбекът на Алабама Джейлън Милро беше изрично спрян без никаква облага, когато се опита да се промъкне по средата на четвърто място от Мичиган 3.

Върколаците на треньора Джим Харбоу (14-0) ще играят за своите първата национална купа на учебното заведение от 1997 година против Вашингтон или Тексас на 8 януари в Хюстън, само че единствено след късно завръщане и настръхващ косите край на Granddaddy of Them All.

Роман Уилсън направи TD улов от 4 ярда при 1:34 оставащо време за Wolverines, които не бяха отбелязали гол през второто полувреме до оня нечовечен удар от 75 ярда, воден от J.J. Маккарти.

След това Кор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР