Първото заседание на парламента премина учудващо спокойно и очаквам така

...
Първото заседание на парламента премина учудващо спокойно и очаквам така
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Първото заседание на НС премина учудващо спокойно и очаквам така да продължи

Първото съвещание на Народното събрание мина учудващо умерено и чакам по този начин да продължи, сподели ръководителят на Народното събрание (НС) Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила по БТВ в коментар на откриването на сесията на ръководения от него орган на 1 септември.

Депутатът от ГЕРБ във връзка с рецензиите от страна на Българска социалистическа партия, че Народното събрание работи постепенно уточни: Това са политически способи. По-важно е законопроектите да се трансформират в закони.

За оферти в събота от Българска социалистическа партия различен законопроект за основаване на профилиран орган за битка против корупцията ръководителят на Народно събрание съобщи: ГЕРБ няма да създадат компромис с това законът да не бъде работещ и той да не бъде в благозвучие с настояванията на жителите.

"Ние предлагаме самостоятелен орган, който да се избира от Народно събрание, а Българска социалистическа партия - от президента. При нашия вид ръководителят на комисията ще бъде подконторолен на депутатите ", сподели Главчев. "Държавният глава няма такива пълномощия по Конституция, разясни още той. Защо Народно събрание да трансферира отговорности на президента, които няма? ", попита реторично събеседникът на медията и разяснява: Това ми наподобява на тичане от отговорност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР