Първото впечатление е важно за всеки вид запознанство. Но е

...
Първото впечатление е важно за всеки вид запознанство. Но е
Коментари Харесай

3 неща, по които хората преценяват потенциален партньор на първа среща

Първото усещане е значимо за всеки тип запознанство. Но е изключително решаващо, когато става въпрос за сантиментална среща.

Според писателката и биологичен антрополог Хелън Фишър „ ухажването се е трансформирало повече през последните 10 години, в сравнение с през последните 10 000 години “. В последното десетилетие доста двойки се, което изцяло изключва първичната среща онлайн, която в доминирала обратно в годините.

И въпреки през днешния ден хората да имат по-голям избор, в действителност сме очевидци на зараза от необвързани хора, които изпитват компликация в намирането на подобаващ сътрудник. Ако вие самите не сте във връзка, а желаете такава, може би ще ви е забавно да разберете кои са нещата, по които човек подсъзнателно преценя евентуален сътрудник на първа среща съгласно Хелън Фишър:
Зъби
Зъбите издават доста освен за това на какъв брой години е човек, само че и за цялостното му здраве и метод на живот. „ Денталната идентичност “ може да покаже възрастта, пола и обществения статус на човек. В момента, в който се усмихнете, индивидът насреща преценя по какъв начин наподобяват зъбите ви. Проучвания са открили, че хората с по-бели зъби се възприемат като надеждни, професионални, финансово сполучливи и привлекателни. Жълтите зъби и странното разстояние отвън нормата сред зъбите имат негативен резултат върху привлекателността. Колкото по-красива усмивка имате, толкоз по-очарователни ще бъдете за хората.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР