Първото Винарско изложение Сторгозия започва на 1 септември /петък/ в

...
Първото Винарско изложение Сторгозия започва на 1 септември /петък/ в
Коментари Харесай

Първото Винарско изложение „Сторгозия” отваря врати на 1 септември

Първото Винарско ревю „ Сторгозия ” стартира на 1 септември /петък/ в парка на Регионалния исторически музей – Плевен. То ще бъде отворено за гости от 12:00 часа, формалното му разкриване ще се състои в 17:00 часа. Организатор на събитието е Община Плевен. Входът е свободен. Изложението ще продължи до 3 септември в часовете от 10:00 до 20:00 часа.

Участниците са 12 -представители на Института по лозарство и винарство и Професионалната гимназия по лозарство и винарство „ Ал. Стамболийски ” -Плевен, и винопроизводители от Северозападна България.

В рамките на ревюто на 2 септември /събота/ от 20:00 часа също в парка на Регионалния исторически музей ще бъде показан новия културен артикул на Община Плевен -Ревю-спектакъл „ Българските национални костюми ” с присъединяване на Северняшкия отбор за национални песни и танци „ Иван Вълев ” – Плевен. В програмата на ревюто е и Национална среща на сертифицираните туристически центрове в страната, която ще се организира на 2 септември - събота от 10:30 часа в постройката на Община Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР