Първото у нас уеб риалити InstaQueen вече има своята победителка

...
Първото у нас уеб риалити InstaQueen вече има своята победителка
Коментари Харесай

19-годишна красавица от Велико Търново е новата InstaQueen

Първото у нас уеб риалити InstaQueen към този момент има своята победителка - това е 19-годишната Ивомила от Велико Търново.

След като завоюва конкуренцията от още пет кандидатки в шоуто, Ивомила сграбчи короната "Кралица на Инстаграм " и се подреди измежду Ангелите на известната фешън дизайнерка Мегз.

След края на формата с Ивомила си приказваме за сложните провокации и по какъв начин ще се промени живота ѝ отсека нататък. А Миглена Каканашева споделя с какво младото момиче е съумяло да я впечатли.

"Чувствам се извънредно заредена. Ценя успеха доста, защото конкуренцията не беше по никакъв начин дребна! ", споделя победителката в InstaQueen в изявление за Vesti.bg.

По думите ѝ, тя още веднъж би повторила присъединяване си във формата, тъй като за нея е било "незабравимо ".

"Не знаех какво да чакам, какво ще се случва.... Това малко ме плашеше, само че бързо се почувствах в свои води и ето го резултата. Не скърбя за нищо, веселя се, че се срещнах с другите участнички - те са прелестни девойки ".

Що се отнася до персоналния ѝ живот в този момент,

Ивомила към този момент е все по-разпознаваема, а скоро ще стартират първите ѝ фешън задължения.

" Непознати хора ме стопират, желаят подписи, желаят ми триумф. Особено по-малките девойки и изобщо децата. Сега съзнавам, че това не е просто победа, а и огромна отговорност, тъй като аз би трябвало да им бъда образец, на който да поддражават освен като визия. Много би трябвало да внимавам по какъв начин се държа и какво приказвам! ", разяснява 19-годишното момиче.

Според водещата и наставник на участничките - Миглена Каканашева, Ивомила е заслужила успеха си с нейната "ненатрапчивост ".

"Тя има всички качества, които един модел би трябвало да има - нереално красива, има отлична фигура, дисциплинирана е, има собствен почерк. Докато множеството девойки в света на модата желаят да блеснат непременно и да са "най ", Ивомила е тъкмо противоположното. Тя ще отиде да помогне на друго момиче, за се оправи и то. При нея просто липсват тези напъни да бъде видяна. Всичко ѝ се случва с лекост ", разяснява решението си Мегз.

За Ивомила надпреварата ѝ носи освен победа, само че и нови благоприятни условия, самочувствие, популярност и реализация на фантазиите ѝ.

"Знам, че сложното в този момент стартира. Ще би трябвало да комбинирам студентството с уговорките си като Ангел на Мегз и инфлуенсър ".

А уговорките няма да закъснеят. През септември младото момиче се мести в София, където ще следва и в това време ще работи в света на модата. Тя ще взе участие във всичките ни акции като най-новия "Ангел на Мегз ".

- Мегз, след края на InstaQueen, персонално за теб каква е равносметката от претърпяното?

- Аз и продуцентите постоянно сме знаели цената на този план. Бяхме уверени, че в него има доста, само че в случай че би трябвало да съм откровена - в никакъв случай не сме предполагали какъв брой доста, доста е в действителност... Не е инцидентен фактът, че риалитито ми незабавно се трансформира в най-гледаното интернет шоу. То вкарва феновете в света на известността, за която те толкоз доста мечтаят. Но за пръв път го направи по конструктивен метод. Ние показахме и доказахме на всички, че има метод да си прочут в България - без да се снимаш гол, без да употребяват тялото и страстите ти, без да си нечия държанка.

Смятам, че това риалити има силата да промени доста обществени стандарти в света на славата у нас. И това е скъпо, тъй като предходните 12 години ни заляха с известни, подвластни хубавици, които продават телата си за популярност и бляскав начин на живот. Сега посредством InstaQueen - ние учим девойките по какъв начин да си изкарват лични пари от славата си и по какъв начин да бъдат независими. Имам доста огромни упования и фантазии за формата и мисля, че това е единствено началото на нещо доста огромно.

- С какво съумяха да те изненадат и има ли нещо, с което те разочароваха участничките?

- Момичетата ме изненадаха с искреността си и това, че не се срамиха да покажат и минусите си пред цяла България. Повечето хора по телевизионните риалити формати се опасяват извънредно доста да покажат същинското си лице и треперят над това да запазят "идеалния облик на звездата ". Нашите девойки се оказаха доста осъзнати и смели. За годините им (повечето са на 18-19) способността им да проучват себе си и постъпките си - ме изуми. Вярвам, че това е градивният път за развиване. Не, твърдо не са ме разочаровали. Щяха да ме разочароват в случай че не желаеха да учат и да се трансформират.

- Какъв съвет би дала на всички девойки, които са известни в обществените мрежи? Как да употребяват тази своя популярност и въздействие измежду младите?

- Днес известността е една от най-желаните придобивки. Тя към този момент е по-силно желана от хубостта, от мозъка, от триумфите и парите, в случай че щеш. Цялото ни ново потомство израства с фетиш към обичаните си звезди - тъкмо както е в Щатите и това не може да бъде спряно. Популярността е новият блян. И колкото и да повтаряме какъв брой е неприятно - ние не можем да го спрем. Просто такова е времето, поради интернета, обществените мрежи и способността всеки да споделя живота си с другите.

Сега е значимо какъв брой хора ще видят споделеното от теб. Колкото повече, толкоз по-як си. Популярността дава тъкмо това - възприятие на обществена значителност - че си видян. Това, което ние може да създадем е да насочим този нов, съвременен блян към нещо градивно. Това е концепцията на InstaQueen.

Съветвам младите девойки да не се подлъгват с лесния път към славата, тъй като към този момент потвърдено той ще ги унищожи. Славата през днешния ден има специалност - тя се споделя инфлуенсър. Това са хора, които с помощта на славата си популяризират в обществените мрежи и им се заплаща за това да вършат красиви постове. Научете законите на тази специалност и започнете да си изкарвате ваши лични пари с нея. Тогава вие ще сте известни, богати и всичко ще зависи единствено от вас и качествата ви.

Колкото до Ивомила, тя към този момент знае по какъв начин да употребява известността си в обществените мрежи.

"Чак в този момент съзнавам и разбирам каква необятна територия е интернет пространството. Социалните мрежи не са единствено за връзка с близки и другари, игри, чатове и така нататък, а и място, където да се реализираш, да влияеш върху усета, мнението, в случай че щеш и възпитанието на хората и младото потомство и не на последно място да печелиш от това ", споделя тя.

Във видеото горе вижте последния епизод на InstaQueen.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР