Първото предложение на "Лента" за новата 2018 г. е американската

...
Първото предложение на "Лента" за новата 2018 г. е американската
Коментари Харесай

„Чудо“ - една необикновена и вдъхновяваща семейна история

Първото предложение на "Лента " за новата 2018 година е американската драма „ Чудо “, която ще успее да стопли сърцата ви за идващите 365 дни, тъй като разкрива една невероятна и вдъхновяваща фамилна история. Филмът е екранизация по едноименния бестселър на Ар Джей Паласио, който Американската асоциация на книгоразпространителите отличава с премията за най-хубава детска книга.

Сюжетът споделя за 10-годишния Огъст Пулман (Джейкъб Трембли), който е роден с лицеви деформации и затова не е посещавал учебно заведение, макар че е пети клас. За него това става допустимо откакто завършват наложителните интервенции. До този миг Оги е имал опция да поддържа връзка с незначителен кръг от хора, само че всичко това се трансформира, тъй като родителите му Изабел (Джулия Робъртс) и Нейт (Оуен Уилсън) Пулман вземат решение да го пуснат на учебно заведение с останалите деца. Това е мъчно решение за тях, тъй като са обезпокоени от това дали детето им ще бъде отблъснато и засегнато. И в действителност Оги става най-интересното дете в локалния пети клас.

Не е изненадващо, че част от децата не се отнасят добре с Оги и стартират да му се подиграват. Въпреки това и обстоятелството, че го изолират по време на обяд в учебно заведение, той въпреки всичко съумява да притегли другари на своя страна, които демонстрират съчувствие и съумяват да го одобряват подобен, какъвто е.

Благодарение на изключителната храброст на Оги и неговото огромно израстване, той схваща, че не може да бъде част от тълпата, когато му е отредено да изпъкне с качества пред другите. Така Оги се трансформира в същинска сензация в своето учебно заведение.

Сценарист и режисьор на 113-минутната лента е Стивън Чбоски, който става прочут след написването на своята новела-бестселър на New York Times "Предимството да бъдеш новобранец ", 2012 година Сред основните артисти блестят Джулия Робъртс и Оуен Уилсън, чиято превъзходна актьорска игра демонстрира по неповторим метод същинското самообладание и обич с които могат да са „ въоръжени “ родителите. Ролята на Огъст играе Джейкъб Трембли, който съумя да стане любим на Холивуд и го познаваме от "Стая " (2015 г.) и „ Смърфовете 2 “.

Лента е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Най-новото предложение от Лента е „ Чудо “, което ще се завърти в кината от 5 януари. Подробна информация за заглавията, популяризирани от „ Лента”, можете да намерите на уеб страницата на компанията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР