Първото попълнение на Ювентус за новия сезон - Тимоти Уеа,

...
Първото попълнение на Ювентус за новия сезон - Тимоти Уеа,
Коментари Харесай

Тимоти Уеа: Баща ми винаги е бил фен на Ювентус

Първото попълнение на Ювентус за новия сезон - Тимоти Уеа, бе показан публично от управлението на клуба в четвъртък.

" Да заменя легенда като Куадрадо е предизвикателство за мен и огромна отговорност. Ще се въодушевявам от него ", бяха първите думи на американския национал.

" Много съм благополучен да бъда тук. Благословен съм да бъда " бианконеро " и да съм под управлението на огромен треньор като Алегри. През предишния сезон играех и като краен бранител и мога да бъде потребен на доста позиции. Серия А е едно от най-хубавите шампионати в света ", сподели някогашният състезател на Лил.

" Искам да напиша моята история тук. Баща ми постоянно ме е подкрепял и постоянно е бил почитател на Ювентус ", изненадващо съобщи синът на Джордж Уеа, който е легенда на Милан.

" Тук открих доста първенци. Трябва да чувам треньора, с цел да разширя границите си. Фланелката с номер 22? Това е рожденият ми ден и първият номер, който ми даде майка ми, когато започнах да играя ", призна Уеа младши.

Той разкри още, че е приказвал с някогашния си съотборник в Лил Джонатан Дейвид за негов възможен трансфер в Ювентус. " Той е мой другар. Разпита ме за Ювентус и му споделих, че в случай че желае да пристигна тук, би трябвало да е подготвен да работи доста повече ", счита Тимоти Уеа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР