Първото от поредицата глобални събития на PMI – TogetherX се

...
Първото от поредицата глобални събития на PMI – TogetherX се
Коментари Харесай

Стефано Волпети: За да реализираме визията за свят без дим, трябва да можем да отговорим на нуждите и очакванията на всеки пълнолетен пушач по света

Първото от поредицата световни събития на PMI – TogetherX се организира през уикенда в Атина. Компанията събра свои сътрудници и клиенти от 12 пазара в Европа на грандиозно празненство за над 4000 души и ги направи съпричастни към визията си за свят без тютюнев пушек. Броени дни преди този момент, Филип Морис Интернешънъл показа в България най-новия артикул на компанията от гамата за бездимни устройства - IQOS ILUMA. Разговаряме за това със Стефано Волпети - президент на категорията на бездимните други възможности и основен шеф „ Потребители “ във Филип Морис Интернешънъл от ноември 2021 година Той е  компанията от 2019 година, като преди този момент е работил 22 години в Procter & Gamble, както и в Luxottica Eyewear. Завършил е бизнес администрация в Luiss University в Рим.

- По какво IQOS ILUMA се разграничава от останалите артикули в портфолиото ви и в по-широката категория на бездимните други възможности, които се оферират на пазара?

- При всички наши устройства за нагряване на тютюн липсва горене, те образуват аерозол (съдържащ никотин), който е фундаментално друг от цигарения пушек. Нашите научни проучвания сочат, че те са евентуално по-добър избор за пълнолетните пушачи от това да не престават тютюнопушенето. Новият IQOS ILUMA е нашето най-авангардно устройство за нагряване на тютюн, а най-съществената разлика е, че употребява нова технология с индукционно нагряване. То е удостоверение за уговорката на Филип Морис Интернешънъл да усъвършенства научната си и развойна активност, тъй че да се развива непрестанно и да намира по-добри други възможности за пълнолетните пушачи, които другояче биха траяли да пушат цигари.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР