Първото нещо, за да спечелиш, е да вярваш, че можеш

...
Първото нещо, за да спечелиш, е да вярваш, че можеш
Коментари Харесай

Лойд Остин: Украйна може да спечели войната, ако разполага с добра техника

Първото нещо, с цел да спечелиш, е да вярваш, че можеш да спечелиш

Украйна може да завоюва войната с Русия, в случай че разполага с добра техника, съобщи министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин след взаимно посещаване в Киев с държавния секретар Антъни Блинкън, съобщи Франс прес.

"Първото нещо, с цел да спечелиш, е да вярваш, че можеш да спечелиш ", акцентира Остин пред медиите след завръщането си в Полша. "И те са уверени, че могат да завоюват ", добави той, визирайки украинците.

"Те могат да завоюват, в случай че имат добра техника, мощна поддръжка ", добави министърът на защитата на Съединени американски щати.

"Искаме да забележим Русия отслабена дотам, че да не може повече да прави неща като нашествието в Украйна ", съобщи Остин пред медиите след визитата си в Киев. "Тя към този момент загуби доста военни качества и с цел да съм прям, доста войски, и ние не желаеме тя да може да възвърне бързо качествата си ".

Русия не съумява да реализира военните си цели в Украйна, а Киев бележи триумфи, съобщи пред медиите и държавният секретар на САЩАнтъни Блинкън, представен от Асошиейтед прес. Той даде за образец изтеглянето на съветските войски от Киев, с цел да се концентрират върху Донбас.

Украинското президентство разгласява запис на срещата сред Блинкън и украинския държавен глава Володимир Зеленски. В него държавният секретар похвали "изключителната храброст, водачество и триумф, който постигнахте, отблъсквайки тази ужасна съветска експанзия ".

"Свикнахме да ви виждаме на запис по света, само че е прелестно, хубаво е да ви срещнем персонално ", прибавя Блинкън.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР