Първото нещо, което ще поставим като въпрос, е БСП да

...
Първото нещо, което ще поставим като въпрос, е БСП да
Коментари Харесай

Възраждане ще поиска като услуга от БСП 21 подписа срещу еврото

Първото нещо, което ще сложим като въпрос, е Българска социалистическа партия да ни услужи с 21 подписа, с цел да не си губим времето и да събираме десетки хиляди подписа по улиците на България за референдум против въвеждането на еврото, а " да го минем " през Народното събрание, както мисля, че е напълно разумно и обикновено. Това сподели пред публицисти ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов по отношение на идните диалози след връчването на " Българска социалистическа партия за България " на третия мандат за сформиране на държавно управление, представен от Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че второто, което ще слагат като въпрос, е преразглеждане незабавно на последното решение от предходната седмица " за лобисткия напън да се построява нова нуклеарна мощ в АЕЦ " Козлодуй ".

В отговор на въпрос Костадин Костадинов дефинира възможностите за сформиране на държавно управление с третия мандат като нулеви.

Относно поръчката на Българска социалистическа партия за образуване на лидерска среща, водачът на " Възраждане " разяснява: " Нека да забележим първо тази покана дали ще бъде за всички дружно или ще бъде поотделно, тъй като има разлика въпреки всичко, и по-късно към този момент можем да си приказваме доста съответно с Българска социалистическа партия ". Според него диалозите би трябвало да бъдат двустранни - от една страна Българска социалистическа партия, от друга - всяка една политическа мощ поотделно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР