Първото, което можем да поискаме от Тръмп е засилено сътрудничество

...
Първото, което можем да поискаме от Тръмп е засилено сътрудничество
Коментари Харесай

Паси: Да продадем на Тръмп АЕЦ Белене и да го поканим да снима филм в Бояна

Първото, което можем да желаяме от Тръмп е засилено съдействие в авиокосмическата област, особено в НАСА. Това съобщи някогашният външен министър Соломон Паси пред  bTV  по отношение на идната аудиенция на премиера Бойко Борисов в Белия дом.

Той акцентира, че тази аудиенция е в отговор на покупката на Ф-16. По думите му по този начин американският президент Доналд Тръмп декларира благодарността си за покупката на самолетите.
Соломон Паси означи, че в случай че той е бил министър председател, щял да предложи на Тръмп да изпрати един български космонавт до Луната. Той също не би отказал.

Другото нещо, което можем да желаяме от президента Тръмп, е засилено военно сътрудническо, уточни някогашният външен министър.

Според него би трябвало да има и стратегическо съдействие сред България и Съединени американски щати за създаване на 5G мрежата у нас.

Може да се изиска от Тръмп да построи Trump Tower в България или пък едно голф игрище, тъй като той е ексцентричен президент, акцентира Паси.

Toй посочи още, че като киноартист можем също по този начин да предложим на Тръмп да пристигна да снима в Бояна филм, който се приготвя да завоюва Оскар.

Във връзка с това, което България би могла да предложи на Тръмп, Соломон Паси съобщи, че можем да му продадем остров Белене и АЕЦ " Белене ".

Това значи, че ще могат да се финансират огромни проучвания в нуклеарната област, разясни той.Няма значение дали котката е бяла или черна, значимото е да лови мишки. Нека забележим с какви мишки ще се върне Борисов от Белия дом, акцентира някогашният външен министър.

Във връзка с проблемите с държавни аероплан, Паси е безапелационен, че би трябвало да се купи нов фалкон, с цел да може да се прави работа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР