Първото издание на рубриката ни Гол/гол и победител не показа

...
Първото издание на рубриката ни Гол/гол и победител не показа
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Гол/гол и победител за днес

Първото издание на рубриката ни " Гол/гол и победител " не сподели положителни резултати, само че по тази причина се надяваме новите ни футболни прогнози в този жанр да са точни попадения. Ето ги и тях:
22:00 часа: Сент Етиен - Олимпик Лион
Кръгът във Франция приключва с дербито на Рюн, сред тимовете на Сент Етиен и Лион. Домакините се затвърдиха на третото място във френската Лига 1. Домакините взеха скъп триумф през седмицата, надделявайки Олимпик Марсилия, до момента в който Лион е в серия от три следващи равенства. Последното пристигна след връщане от два гола пасив против Тулуза. Сент Етиен пък е доста мощен на своя стадион, а почитателите на “светците” ще са извънредно екзалтирани против Вечния зложелател. Трябва да се върнем доста обратно във времето, с цел да забележим по кое време за последно “зелените” са били пред “хлапетата” във краткотрайното класиране. Именно по тази причина ви предлагаме да избра триумф за Сент Етиен, като и гостите от Лион също ще се разпишат. За по рисковите играчи - можете да изберете голове да отбележат Уахби Хазри и Набил Фекир.
Прогноза : Гол/гол и Сент Етиен да завоюва (5.00 коефициент)
21:30 часа: Наполи - Лацио
Наполи – Лацио
Тимът от Неапол понастоящем заема второ място в Серия А, пробвайки се да догони състава на Ювентус. Следващият им конкурент, Лацио, е четвърти в шампионата, като задачата пред „ орлите “ е класиране за Шампионска лига. Тимът на Карло Анчелоти ще търси успеха непременно, изключително пред домашна аудитория. Съставът на Лацио обаче играе добър футбол в предни позиции и е евентуално да стигнат до попадение във вратата на „ дребните магаренца “ – въпреки и то да не им помогне в крайния излаз от мача.
Прогноза : Гол/гол и Наполи да завоюва (3.70 коефициент)
13:30 часа: Бетис - Жирона
Един мач, който привидно може умерено да се играе като " тъждество ", само че по-дълбок взор върху играта на двата тима подсказва, че бетис е по=подготвеният тим. Севилци са измежду най-хубавите домакини в лигата, само че нямат триумф в 3 следващи мача вкъщи във всички шампионати. Бетис има по-голяма дълбочина в състава, което ще изиграе решаваща роля в идния дуел. В толкоз тежка стратегия тимът на Бетис играеше и през есента, като е привикнал с натоварванията. Освен това севилци ще са в допълнение стимулирани за триумфа си, с цел да съкратят разликата с топ 6. Време е за едвам 3-ата загуба на Жирона като посетител - тя няма да пристигна елементарно, само че Бетис е по-добре квалифицираният тим.
Прогноза : Победа за Бетис и гол/гол (коефициент: 3.80)
Съветът ни е да играете всеки мач на " сингъл ", а не в композиция, само че в случай че въпреки всичко желаете, може да се играе система " трикси ". Общият коефициент, който се получава, е 70.3, като можете да се възползвате от 15% добавена облага на уеб страницата 7777.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР