Първото издание на Коледен Базар - София в парк Възраждане

...
Първото издание на Коледен Базар - София в парк Възраждане
Коментари Харесай

Огнено шоу откри коледния базар София в парк Възраждане

Първото издание на Коледен Базар - София в парк „ Възраждане ” в столицата зарадва дребни и огромни с доста празнично въодушевление. Събитието беше намерено с барабанистите от групировката Drago Drums, както и проява на огнено шоу.



Базарът ще продължи до 28 декември и кани всички поданици и посетители на града да могат да се потопят в приказна и уютната атмосфера, с помощта на красиво декорираните коледни щандове, изпълнени с вкусна храна, сладки изкушения, греяно вино и хендмейд дарове. В програмата на базара през идващите дни ще озвучат вокални и самодейни детски сформира, ще има зрелище на " Вълшебникът от Озбълг " и незабравимо кукерско шоу. Организаторите на Коледен базар София са помислили и за децата в неравностойно състояние, като всеки понеделник и вторник ще има безвъзмездни атракционни за тях. Освен това всяка сряда ще е Ден на фамилията с отстъпки сред 20 и 50% за всички фамилии с деца.



Сред атракциите ще е и мини парк от живи елхички на организацията Коледна елхичка, които са единствените у нас предлагащи услугата Елха чартърен. Вторият уикенд на базара ще ни приближи още повече до идните празници с достоверни коледари и нестинари. На 16 декември сцената ще превземе Kiki Rubin от предаването „ Звездите в нас “ по Нова телевизия. На идващия ден гостите ги чака Огнена тайнственост с вълнуващи нестинарски танци. На 18-и е ред на Георги Кючуков, който е измежду известните стенд ъп комедианти у нас. Посетителите на събитието ще имат опцията да прегледат и най-атрактивния макет в България, пресъздаващ сцена от Рождество Христово. Представлява къщурка с битова визия, в която са сложени ръчно направени от вълна фигурите на Иисус, Йосиф и Мария.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР