Първото дерби между ЦСКА и Левски през сезон 2018/2019 донесе

...
Първото дерби между ЦСКА и Левски през сезон 2018/2019 донесе
Коментари Харесай

Денят на дербито: Без билети и "синьо" шествие

Първото дерби сред ЦСКА и " Левски " през сезон 2018/2019 донесе и първите главоболия за почитателите. За първи път, след приемането на новата разпоредба на Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия, билети на касите на националния стадион в деня на рисков мач, какъвто е " червено-синият " конфликт, не се продават.

Това ядоса последователите и на двете агитки, изключително тези, които пътуват от провинцията до София, с цел да гледат обичаните си отбори.
Промени в трафика поради ЦСКА - " Левски " Огромен интерес към дербито на Първа лига
Опашки пред клубните игрища на ЦСКА и " Левски " въпреки всичко имаше. Във почитател магазините до началото на срещатата в 17:00 ч. се раздават пропуски, поръчани с предварителна поръчка.

Очакванията са по трибуните на националния стадион " Васил Левски " да има над 20 000 последователи. Агитките по традиция ще седят в бранш " Г " и бранш " Б ". Шествие на почитатели на " Левски " няма да има, а последователите на ЦСКА ще с придвижат проведено от нормалната локация - градинката на ул. " Иван Асен ".

На стадиона ще се позволяват единствено лица, които носят персонални карти. Те ще могат да заемат местата си след 15:00 ч. Малолетни фенове пък ще могат да следят мача от трибуните единствено с попълнена декларация и пълновръстен компаньон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР