Първото бебе в Ловеч за новата 2020 година се роди

...
Първото бебе в Ловеч за новата 2020 година се роди
Коментари Харесай

Какво се случва? Първото бебе в Ловеч за 2020 г. е Лукас, а последното за 2019 - Фабио

Първото бебе в Ловеч за новата 2020 година се роди на 1 януари в 19.00 часа, оповестиха от АГ-отделението на МБАЛ „ Професор доктор Параскев Стоянов “ АД.

Майката е Илийка Пламенова Стефанова (19 г.) от Ловеч. Раждането е станало под грижите на доктор Снежина Опанова. Рожбата е мъжка, тежи 2 кг 550 гр, с дължина 50 см и ще се споделя Лукас.

Бебето, което ознаменува края на отминалата 2019 година, също е мъж. Неговото име e Фабио, а майката е Костадинка Надеждова Иванова (17 година ) от град Летница.

То се роди на 30 декември в 10.10 часа. Рожбата е с тегло 3 кг и 200 гр и дължина 51 см. Раждането е минало обикновено, под грижите на доктор Снежина Опанова, която беше дежурна в празничните дни.

По традиция майките на родените деца по новогодишните празници ще бъдат поздравени и дарени от името на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова на по-късен стадий.

Подаръците вървят с пожеланието децата да порастват здрави и умни, да обичат своето отечество, да бъдат мощни възпитаници и огромната наслада на своите родители.

През миналата година в ловешкото АГ-отделение са се родили 152 деца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР