Първородният син на Майкъл Джордан - Джефри предложи брак на

...
Първородният син на Майкъл Джордан - Джефри предложи брак на
Коментари Харесай

Майкъл Джорджън - Младши поиска ръката на нашата Радина с брилянт

Първородният наследник на Майкъл Джордан - Джефри предложи брак на българката Радина, а тя сподели "Да ". Голям драгоценен камък заблестя на безименния пръст на ръката на Радина. Тя получи предложение фантазия: на фона на кристално сините води на Тихия океан, на терасата на най-скъпия хотел в Хонолулу, Хаваи, написа "България през днешния ден ".



През последните 6 месеца двамата влюбени обиколиха доста точки от земното кълбо, в това число и България, като последната им спирка беше Хаваи. Именно там те отпразнуваха годежа си с 10-дневна отмора. Все още не се знае по кое време ще е сватбата, само че и двамата бяха засипани с приветствени мнения от околните и почитателите си в обществените мрежи.

Радина и Джефри са дружно от 2 години. Той е следвал стъпките на именития си татко, като за известно време се изявяваше като баскетболист, само че неотдавна смени професионалната сфера и стартира да ръководи фамилния бранд. Радина има извънредно сполучлива кариера в Туенти Сенчъри Фокс " и в този момент работи като началник екип.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР