Първородният син на Ален Делон повдига завесата над личния си

...
Първородният син на Ален Делон повдига завесата над личния си
Коментари Харесай

„По здрач“ – емоционалната изповед на Антони Делон е вече на български

Първородният наследник на Ален Делон повдига завесата над персоналния си живот и среща читателите със своето семейство. „ По здрач “, издавана от „ Ентусиаст “, разкрива всичко това, което се случва, откакто микрофоните са спрени и прожекторите – изгасени. Антони Делон показва разтърсващата история за своето детство, за младежките му години, за заболяването на майка му Натали и по какъв начин се живее като наследник на една от най-големите митове в международното кино.

 

„ Оставих се да бъда обхванат от писането, от спомените, от мислите и страстите си “, споделя Антони Делон. „ Това беше едно превръщане към мен самия, което, ненадейно, се оказа доста благотворно. “

 

Антони Делон е френско-американски артист. Неговата кариера стартира в средата на 80-те години и тойбързо набира огромна известност в международен мащаб. Най-известен е с функциите си в сантиментални френски филми и сериали.

 

Настоящата книга искрено споделя за всички жестоки удари – душевен и физически, които Антони получава от ориста и... от личния си татко. Съкрушен от тъга след загубата на едни от най-важните хора в живота си, артистът приказва за своите контузии и възприятието на празнина, което към момента носи в себе си. Въпреки това той не упреква никого, а изследва аргументите, довели до неговото оскърбление.

Въпросите, които си задава създателят, са универсални: Как се превъзмогват страховете и разочарованията и по какъв начин се лекуват раните? Как се излиза от модела на едно семейство, в което любовта става първа жертва и това се повтаря от потомство на потомство? И по какъв начин в последна сметка се става същински мъж, по какъв начин се резервира достолепието и по какъв начин се устоява на тестванията на ориста? Защото, с цел да дадеш амнистия, би трябвало първо да проявиш схващане и да намериш пътя към салдото и обичта в връзките с най-близките на сърцето ти хора.

 

„ Този автобиографичен разказ не е нито споразумяване на сметки, нито съкровен дневник “, споделят от списание „ Elle “. „ Това е историята на един мъж на 57 години, който е отделил време да проучва раните си, породени от едно семейство, в което любовта мъчно си е проправяла път. “

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР