Първородната дъщеря на Лена Бориславова и Мирослав Иванов – Деа,

...
Първородната дъщеря на Лена Бориславова и Мирослав Иванов – Деа,
Коментари Харесай

Лена Бориславова ще отглежда бебето с икономка у дома

Първородната щерка на Лена Бориславова и Мирослав Иванов – Деа, ще бъде отглеждана благодарение на икономка, която ще готви и чисти в дома им.

 

Именно дамата, както и Мирослав Иванов ще се грижат за бебето и дома, до момента в който Лена Бориславова се възвърне от раждането.

Още през лятото тя описа, че домакинските отговорности са й уязвимост и като задания за извършване и като успеваемост. Освен това добави, че майка й нито един път през годините не й е споделила, че би трябвало да умее да сготви на мъжа си или пък да измие чиниите, тъй като това е задачата на една стопанка.

 

Първородната им щерка Деа проплака във вторник и носи първата писмен знак от името на свекървата на Лена – Димка. Тя била твърдо срещу връзката на сина й с нея, откакто двойката един път към този момент оповестила, че провежда женитба, само че я отсрочили поради ковид. Скандалите с парапета и Кирил Петков, както и подправеният годежен пръстен за замазване на абсурда, помогнали за спомагателното утежняване на връзките сред снаха и свекърва.

 

Димка обаче се разтопила от благополучие, когато снаха й оповестила, че дребната им щерка ще носи нейното име. Истината е, че младата юристка родила преди термина – бебето трябвало да се появи към 25 септември, само че избързало и се наложило Лена да влезе по неотложност в болница. За сметка на това бременността й бе повече от спокойна и единственият непряк резултат от нея бе наддаването на килограми.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Лена Бориславова бебе Мирослав Иванов снаха свекърва Димка Деа Кирил Петков скандал „ Парапетгейт “ годежен пръстен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР