> Първоначално, вечерта на 5 декември 2015 г. 40-год. мъж

...
> Първоначално, вечерта на 5 декември 2015 г. 40-год. мъж
Коментари Харесай

Осъдиха 40-годишен мъж за кражба на автомобили във Варна

> Първоначално, вечерта на 5 декември 2015 година 40-год. мъж се възползвал от миг, когато ползвателя на мерцедеса спрял край пазара за цветя в региона на " Чаталджа " и оставил автомобила си с включени спешни светлини. За малко подсъдимият привел колата в придвижване и потеглил внезапно, като в купето останали други движими движимости на притежателя - два броя маркови парфюми, два неактивирани айфона, документи за автомобила и други Веднага било подадено съобщение за търсене в полицията и в обществените мрежи, а няколко дни по-късно причинителят бил засечен с колата на оживено място, като при опит да избегне следене, последвали повреди по гумите и каросерията на автомобила и той бил зарязан. Чуждите движимости в него не били открити.

Вторият автомобил " БМВ Х5 " е лишен на 7 декември 2015 година по подобен метод от централен варненски бул., посредством потребление на неустановено техническо средство. Кражбата е осъществена пред погледа на потърпевшия притежател и фамилията му, в деня на нотариалната легализация на контракта за покупко-продажбата на автомобила. Стойността на инкриминирания автомобил е за към 25 000 лв., като до привършване на наказателното произвеждане не е бил открит.

40-годишният В.Р. е осъждан неведнъж за закононарушения от общ темперамент и е търпял дейно наказване в затвор. За съответните действия Районен съд - Варна му наложи обособени санкции като след групиране и редукция с 1/3, поради съкратената правосъдна процедура, той следва да изтърпи общо наказване от 2 години и 8 месеца отнемане от независимост при първичен непоколебим режим. Присъдата предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР