Първоначално се казваше, че онлайн обучението е много хубаво, но

...
Първоначално се казваше, че онлайн обучението е много хубаво, но
Коментари Харесай

Родители и учители: МОН се провали с тестовете, искаме оставки на министрите Денков и Кацаров

" Първоначално се споделяше, че онлайн образованието е доста хубаво, само че към този момент се видя, че учебното заведение е незаменимо ”, разяснява родителят Магдалена Абаджиева

МОН се провели с публичната поръчка на тестванията. Премиерът още на 8 ноември разгласи, че децата ще се върнат другата седмица в клас. Един месец по-късно отново няма развиване. Решението е да излезе заповед, в която да се каже, че учебните заведения могат да купуват проби и парите ще бъдат възобновени. Другата опция е да се позволи общините да ги купят. Децата би трябвало да се върнат на 6 декември в час ”, сподели Асен Александров, шеф на 51-во приблизително учебно заведение „ Елисавета Багряна “ пред NOVA.

„ Искаме оставката на господин Денков и господин Кацаров. Това, което сътвориха, е един безспорен водевил. Видяхме големите опашки от възпитаници, които желаят да се тестват ”, изясни родителят Ралица Вачкова

„ За мен най-важното е да продължи публичният напън, тъй като по този начин нещата се трансформират. Първоначално се споделяше, че онлайн образованието е доста хубаво, само че към този момент се видя, че учебното заведение е незаменимо ”, разяснява родителят Магдалена Абаджиева.

„ Още на следващия ден всички деца би трябвало да пуснат абсолютно в учебните заведения. Тоест, без проби, документи. Няма решение и за децата със специфични потребности. Тестовете не са подобаващи за тях ”, разяснява Антонина Кенова, доброволка от Национален предприемчив комитет за качествено обучение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР