Първоначално мачът трябваше да се проведе на 20-ти юни в

...
Първоначално мачът трябваше да се проведе на 20-ти юни в
Коментари Харесай

Отборът на Джошуа се надява мачът с Пулев да е тази година

Първоначално мачът трябваше да се организира на 20-ти юни в Лондон
Датата на мача за международната купа по бокс в тежка категория (версия IBF)между първенеца Антъни Джошуаи кандидата Кубрат Пулев (България) остава неразбираема поради пандемията от ковид, само че в лагера на британеца се надяват срещата въпреки всичко да се състои до края на годината, оповестява изданието " Metro ".

Двамата боксьори трябваше да излязат на кръга на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон, само че дуелът беше анулиран, а информациите за пренасрочването му за 25 юли по този начин и не са още доказани.

Боксът във Англия е неразрешен до юни, а упованията са при приемане на позволение събитията в началото да се организират без аудитория.

Мач при закрити врата сред Джошуа и Пулев не влиза в проектите на британеца, въпреки че съществува възможност срещата да бъде преместена в по-малка зала, в случай че това бъде утвърдено от управляващите.

" За тази година има планувани доста огромни дуели - Джошуа - Пулев, Дерек Чисора - Олександър Усик и Дилиан Уайт - Александър Поветкин. Ще бъде доста мъчно от финансова позиция те да се проведат без аудитория. Със сигурност, когато получим позволение, някои срещи може да се състоят при закрити врата, само че ще би трябвало да забележим какъв брой време ще може да продължи това ", разяснява Франк Смит, изпълнителен шеф на организацията " Мачруум Боксинг ", която съставлява Антъни Джошуа.

" Не знам дали ще може да има мачове с аудитория през декември, или ще можем да имаме задоволително огромен брой ентусиасти на тях. Може да получим позволение да използваме 50 % от потенциала на оборудванията, може да бъдат до 5000 души, а това е огромният въпрос сега ", добави Смит.

" Надавам се, че той (Джошуа) ще се боксира тази година. Разглеждаме няколко разнообразни благоприятни условия. Поддържаме връзка и с Тотнъм, само че става по-трудно поради упованията за по-натоварена футболна стратегия през есента, а и не знаем какво изобщо би могло да стане с публиката. Можем да потърсим вид с по-малки зали според от обстановката. Трудно е да се вземе решение сега, тъй като нямаме раална визия какво ни чака ", сподели още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР