Първоначално Кирил Сазонов, политически анализатор, който се сражава за Украйна,

...
Първоначално Кирил Сазонов, политически анализатор, който се сражава за Украйна,
Коментари Харесай

Смут в Грозни – вторият след Рамзан Кадиров е убит или ранен в Запорожието

Първоначално Кирил Сазонов, политически анализатор, който се бори за Украйна, съобщи, че се твърди, че кортежът на Делимханов е попаднал под обстрел в Запорожка област, вследствие на което е умрял депутатът и още 200 души.

Телевизионният канал " Звезда ", базирайки се на пресслужбата на Държавната дума, заяви, че Делимханов е ранен. От пресслужбата на долната камара на Народното събрание обявиха пред телевизионния канал Baza, че не са съобщавали за това и че всички известия за раняването на Делимханов идват " от съответни членове на Народното събрание ".

В канала на Рамзан Кадиров в Telegram се появи известие, в което ръководителят на Чечня съобщи, че няма връзка с Делимханов. " Моля украинската разследваща работа да даде информация за това кое тъкмо място и какви позиции са изумени, с цел да мога въпреки всичко да намеря моя безценен БРАТ. Обещавам обилно заплащане и апелирам за помощ ", се споделя в обявата.

Председателят на Държавната дума на Русия Вячеслав Володин пък съобщи, че депутатът Адам Делимханов е " жив и здрав ". " Току-що разговаряхме с него. Той е жив и здрав. Нещо повече, той пожелава здраве на всички ", сподели Володин.

Апти Алаудинов, пълководец на специфичните сили " Ахмат ", съобщи пред осведомителната организация ТАСС, че Делимханов е " по-жив от всеки път " и сега се намира в Чечения и е отишъл да се види с Кадиров. В същото време в канала на Алаудинов в Telegram скоро се появи пост, в който се споделя, че той изтегля всички елементи, ситуирани в Мариинския регион, и се насочва към " мястото на случая " с Делимханов. Постът е съпроводен от голям брой емотикони, изобразяващи транспортни средства.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР