Първоначално е бил задържан Милен Ганев, който е престоял близо

...
Първоначално е бил задържан Милен Ганев, който е престоял близо
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Жестока драма с босовете на "Национална лотария" покрай Божков!

Първоначално е бил арестуван Милен Ганев, който е прокиснал близо денонощие в полицията. Но откакто е дал показания, е бил освободен.

Няколко часа с органите на реда е прекарал и другият мощен човек в "Национална лотария " Димитър Ганев. Младият мъж посети "Левски " по време на подготвителния им лагер в Турция, само че на връщане в нашата татковина е бил прихванат от органите на реда и отведен за показания.

По това време в редица медии се появи информация, че Ганев е в неопределеност. Тиражираните материали се позоваваха на аргумента, че мобилният му телефон е изключен. Сега истината излиза на бял свят.

Под рекордната парична гаранция е различен от орбитата на Васил Божков - Александър Тумпаров. Възрастният мъж е на независимост против 1 500 000 лв.. Сребърният орден в непрестижната ранглиста се печели от Богомил Манчев, за който бе постановена парична гаранция от 1 млн. лв., а на трето място е Гриша Ганчев, който в началото бе пуснат против 500 000 лв., само че по-късно Апелативния съд редуцира сумата до 300 000 лв..

Към този миг Васил Божков е в арестно помещение в ОАЕ дружно със притежателя на "Левски " Георги Попов. Друг от доближените на Божков - Бекяров бе задържан на летище "София ", откакто се прибирал с полет от Виена.

Ивайло КРАЧУНОВ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР