Първоначално Брад Пит и Анджелина Джоли бяха доста симпатичен дует

...
Първоначално Брад Пит и Анджелина Джоли бяха доста симпатичен дует
Коментари Харесай

Анджелина Джоли със шокираща заплаха от собствената си...

Първоначално Брад Пит и Анджелина Джоли бяха много приветлив дует в киното, по-късно и най-красивата двойка в Холивуд, а след това целият свят три години поред следи техния бракоразвод. Каквото и да споделят, това си беше още една " Санта Барбара ", само че, както наподобява, даже и с развода тази история не завършва.

Джоли и Пит имат шест деца, три от които са биологични. В момента всичките те живеят с майка си, само че има мотив да се мисли, че скоро обстановката може да се промени съществено. Все по-често в медиите се появяват клюки за вероятен скандал в фамилията на Джоли.

Наскоро най-големият наследник на двойката Мадокс съобщи, че незабавно щом навърши пълноправие, ще стартира дело против майка си за родителските права над останалите деца. Според него, в дома им доминира безусловно нездравословна атмосфера, а разногласието сред родителите оказва съдбовно въздействие върху децата.

Тези клюки обаче бяха бързо опровергани. Анджелина персонално описа, че юношата желае да влезе в лицей и да се реалокира в Южна Корея. А това решение ще стане действителност много мъчно, в случай че той би трябвало да се грижи за братята и сестрите си.

Едва бе отминала тази стихия, когато се зададе нова - 13-годишната щерка Шайло декларирала пред майка си, че не желае повече да живее с нея и желае да отиде при татко си. Тя даже била съгласна да се реалокира при родителите на Пит, единствено и единствено да не е до майка си. Момичето било изморено от безкрайното внимание на публицистите към дамата, дала ѝ живот.

" Домът им наподобява на зона на естествено злополучие. Шайло към този момент не може да търпи. Тя е сложила Джоли пред обстоятелството на своето пренасяне, не е желала позволение. Естествено, постъпката на Шайло е съкрушила Анджи, въпреки всичко тя има потребност от своите деца ", споделя другарка на звездата, поискала да резервира анонимност.

В същото време други източници настояват, че Шайло е афектирана на майка си, тъй като не ѝ дава да се вижда с баща си. Момичето не било срещу да остане да живее при майка си, само че също желало постоянно да се среща с Пит, а Джоли била изрично срещу.

Също се написа, че Анджелина е изпаднала в мощна нервна рецесия поради обстановката. В момента тя има потребност от своите деца повече от всеки път. Ситуацията обаче върви към това, че срещу нея да бъде вдигнат протест. Затова никой няма да се учуди, в случай че семейството на Пит внезапно се усили с шест души.

Слуховете са си клюки, само че пушек без огън няма. Може би в действителност в фамилията на Джоли има съществени проблеми.

Източник: blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР