Първоначалната информация е, че той за щастие е стабилизиран, но

...
Първоначалната информация е, че той за щастие е стабилизиран, но
Коментари Харесай

Инфаркт на трибуните прекъсна разгромна победа на Барселона

Първоначалната информация е, че той за благополучие е нормализиран, само че от телевизионните фрагменти обстановката изглеждаше сериозна. Камерите демонстрираха по какъв начин вратарят на Кадис Йеремиас Ледесма тича, с цел да даде дефибрилатор на докторите. Играчите стопираха да играят и следиха с разтревожени изражения, а същото важеше и за почитателите по трибуните.

След дълга пауза мачът беше възобновен, а Барса вкара нови два гола на разтърсения противник. Така се изкачи най-малко краткотрайно отпред в класирането с 13 точки след четири следващи победи. Кадис остана на дъното с пет провали в пет мача и обстановката там меко казано не наподобява добре.

Барса откри резултата в 55-ата минута с попадение на Френки де Йонг, а 10 по-късно Роберт Левандовски също се разписа след добра композиция на други две нови попълнения - Ектор Бейерин и Рафиня.

След паузата Ансу Фати бе прецизен за 3:0 след добра работа на Лева, а крайният резултат в 92-ата минута оформи Осман Дембеле.

Междувременно Атлетико Мадрид изигра най-силния си мач от началото на сезона и победи с 4:1 Селта на " Уанда Метрополитано ". За домакините се разписаха Анхел Корея, Родриго Де Пол, Яник Ферейра Караско, а Унай Нунес си означи автогол. Голът за Селта осъществя Габриел Вейга.

Отборът на Диего Симеоне наподобява все по-впечатляващо и ще пътува в чудесно въодушевление за гостуването на Байер Леверкузен през идната седмица. Вече има 10 точки в шампионата и се изкачи до четвъртото място. Селта позволи второ проваляне по-късно от Реал Мадрид, само че се намира на забележителното седмо място със седем точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР