Първокласниците от СУ Васил Левски - град Девня и ОУ

...
Първокласниците от СУ Васил Левски - град Девня и ОУ
Коментари Харесай

Празник за първолаци в Девня

Първокласниците от СУ " Васил Левски " - град Девня и ОУ " Св. св. Кирил и Методий " - кв. " Повеляново " овладяха в цялост българската писменост. По този мотив в двете учебни заведения се състоя Празник на буквите, на който участваха родители, учители и възпитаници.

Ръководството на СУ " Васил Левски " сервира приятна изненада на малчуганите и на техните родители. Развлекателна музикално-театрална стратегия, състояща се от занимателни просветителни игри, в които се включиха и възрастните, подвигнаха градуса на настроението и трансфораха празника в паметен спомен за дребни и огромни.

Не по-малко възхитен бе и Празникът на буквите в ОУ " Св. св. Кирил и Методий " - кв. " Повеляново, където първокласниците рецитираха стихотворения, пяха песни и демонстрираха, че са овладели чудесно писмеността.

Общо 56 са първокласниците в двете девненски учебни заведения през тази образователна година. От името на Общината мъниците получиха детски книжки с привет от кмета Свилен Шитов. Книжки на първолаците подариха и от библиотеката при НЧ " Просвета 1900 “ - гр. Девня.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР