Първокласник от ромски произход е причакал и нападнал други двама

...
Първокласник от ромски произход е причакал и нападнал други двама
Коментари Харесай

Момче причака съученици в тоалетната и направи нещо отвратително

 Първокласник от ромски генезис е причакал и нападнал други двама възпитаници в Монтана. В резултат на побоя едното момче е със сцепена глава и 3 шева. Грозната сцена се разиграла през вчерашния ден по време на едно от междучасията в 6-то учебно заведение в Монтана. По думите на родителите на пострадалите деца те били причакани в тоалетните. Първокласникът от ромски генезис нападнал с всички сили едното момче, само че тогава приятелят му го защитил и се изправил на пътя на побойника. Така се стигнало до сцепена глава и няколко шева.

" Едно дете воин, тъй като, в случай че не беше то, щеше да е моето дете Виктор. Две деца, кротки и тихи, две деца против едно ромче, причакани в учебните тоалетни и резултата е 3 шева. Защо ли? Защото интегрираме малцинство, което става болшинство и им се дават толкоз права, колкото в никакъв случай българите не сме имали. Не съм расист, само че това което виждам в учебните заведения, е потресаващо. И все роми намесени. Накъде отива България? “, пита Свободин Колев.

" Това е синът ми разминал се с три шева, популярност богу, че не беше нещо по-сериозно, тъй като дете от Кошарник е решило, че може да си разреши да малтретира и да раздава правораздаване без да се замисля, за следствията “, разяснява за " Булнюз " случилото се майката на потърпевшото дете Ева Колова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР