Първокласни премиерни заглавия ще предложи на зрителите филмовият канал KINO

...
Първокласни премиерни заглавия ще предложи на зрителите филмовият канал KINO
Коментари Харесай

Вълнуващи филмови премиери всеки петък по KINO NOVA

Първокласни премиерни заглавия ще предложи на феновете филмовият канал KINO NOVA. В продължение на шест седмици киноманите ще могат да се насладят на хитови ленти, които ще създадат своя дебют в българския ефир. Неповторимото кино преживяване със мощно актьорско наличие и въздействащи сюжети започва този петък (23 септември) от 21:00 ч. с екшън-трилъра „ Принцът “.

Във кино лентата от режисьора Браян Милър основните функции са поверени на Брус Уилис, Джейсън Патрик и Джон Кюсак . Историята в „ Принцът “ ще разкрие живота на някогашния незаконен необут Пол (Джейсън Патрик), който в продължение на две десетилетия води спокоен живот в далечен регион на Мисисипи. Когато схваща, че щерка му е изчезнала, Пол е заставен да се завърне в подземния свят, с цел да се изправи в безмилостна битка с най-влиятелния човек в града Омар (Брус Уилис), която с изключение на избавление, може да предложи и възмездие за предишните му неточности.

На 30 септември от 21:00 ч. премиерата на впечатляващата екранизация „ Живият безпорядък “ ще придвижи киноманите в недалечното бъдеще. Там Тод открива мистериозно момиче на име Виола, което се приземява спешно на неговата планета, където всички дами са изчезнали, а мъжете са наранени от " шума " - мощ, която излага на показ всичките им мисли. В този рисков пейзаж животът на Виола е заплашен и Тод дава дума да я отбрани и да разкрие тъмните секрети на своята планета. Режисьор на спиращата дъха фантастика е Дъг Лаймън, а в основните функции влизат Том Холанд, Дейзи Ридли и Ник Джонас.
 Живият безпорядък NOVA
Следващото предложение е епичното премеждие „ Алфа “ . На 7 октомври сюжетът на кино лентата ще води феновете в интервала на последната ледникова ера, където младият Кеда се оказва зарязан от племето си по време на ловна експедиция. В суровата пустота той открива и се сприятелява със уединен вълк. Скоро те се научават да разчитат един на различен и се трансформират в невероятни съдружници, издържайки на безчет рискове и непреодолими шансове, с цел да намерят пътя към дома преди настъпването на смъртоносната зима. Коди Смит-Макфи се трансформира в Кеда в тази завладяваща и образно зашеметяваща лента, чийто режисьор е Албърт Хюз .
 Алфа NOVA
Не пропускате да наблюдавате и останалите премиерни заглавия всяка петъчна вечер от 21:00 ч. по KINO NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР