Първо заседание на новото редовно правителство с премиер акад. Николай

...
Първо заседание на новото редовно правителство с премиер акад. Николай
Коментари Харесай

Премиерът Денков пред министрите: Никой няма да ни даде 100 дни, действайте

Първо съвещание на новото постоянно държавно управление с министър председател акад. Николай Денков. Пред министрите той уточни непосредствените задания, по които би трябвало да се работи - подготовката на бюджета, окомплектоването на министерствата и довършването на управническата стратегия.

„ Моля ви да действате експедитивно и уверено в осъществяването на тези задания, тъй като нямаме време. Никой няма да ни даде 100 дни. В същото време, това не би трябвало да става за сметка на качеството ”, уточни министър-председателят.
Денков обърна внимание на изявления в медиите за „ раздадени, предоставени средства в много огромни размери - милиарди левове, без да е задоволително ясно дали са ориентирани оправдано ”.
„ Появи се и информация, още веднъж в медиите, за забавени процедури в някои министерства, от които също може да настъпят загуби в огромни размери. Не знам дали тази информация е вярна - би трябвало да се ревизира ”, настоя министър председателят.

Денков моли министрите да ревизират какви огромни разноски са били направени в министерствата през последните седмици и месеци и дали има забавени процедури. „ Всяко закъснение може да коства доста скъпо на бюджета на страната ”, предизвести той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg