Първо за тези , ние лекарите нищо не знаем. Научаваме

...
Първо за тези , ние лекарите нищо не знаем. Научаваме
Коментари Харесай

Каква ваксинация в пика на заболяването? Не знаем кой е болен и кой здрав

Първо за тези, ние лекарите нищо не знаем. Научаваме от вас, че нещо се планува, че нещо ще идва, че някакви фризери се обезпечават. Не знаем какъв е вида на имунизацията. Не знаем каква е успеваемостта на имунизацията. Нямаме никакви медицински данни. Аз по какъв начин да ви дам рекомендация? Това сподели пред btv доктор Виктория Чобанова – ръководител на Сдружението на общопрактикуващите лекари в София област.
Ние нямаме информация за имунизациите, които следва да се ползват. Има и нещо друго кардинално: В момента сме в пик на болестта. Каква имунизация вършим в пика на болестта, като сега не знаем кой е болен и кой е инфектиран, попита тя?
РЗИ-тата не могат да се оправят с карантинираните , по този начин тя разяснява фактът, че точно те ще дават отговор за разпространяването на имунизациите.   " Вижте в: Ние имаме примерно 90 000 дейни случаи и 30 000 карантинирани като контактни. Сложете на един деен случай най-малко 3 контактни - действително. Тези хора там ги няма. карантинираните въобще ги няма. Контактните на болните ги няма в системата въобще. Никой не ги следи, никой не ги следи. " , сподели още тя. Кой е българският модел за справяне с ковид? И още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР