Първо за мащабната акция алармираха жителите на селата, според които

...
Първо за мащабната акция алармираха жителите на селата, според които
Коментари Харесай

Косата Побеля! Разбитата От Мвр Банда Са Вършели Страшни Извращения! След Изн*силването Са Ги Карали Да Си Ядат

Първо за огромната акция сигнализираха жителите на селата, съгласно които обитаемоте места са атакувани от барети и полиция със съдействието на жандармерията. Според локални хора униформените са тарашили доста жилища на известни представители на ъндърграунда в района. По непотвърдена информация измежду арестуваните е един от тарторите на мутрите във Врачанско Цветелин Ценов - Квиц, който държи автокъща в козлодуйското село Гложене и охранява аграрни земи край Първа атомна, оповестява " Телеграф ". Той се счита за предводител на тайфа, която се занимава с отвличания, рекетьорство и лихварство.

Като запазена марка на бандата се считат гаврите с похитените длъжници. Една от първите жертви на Квиц е точно Юлиан Янков, по прякор Картофа, който също е с дебело престъпно досие. Той е бил отмъкнат до фургона на ужасите на Квиц в Гложене и освен е пребит, само че е каран да се насилва с палки и шишета. По същата процедура са изтезавани и унижавани във въпросния фургон и още двама младежи, поради което Квиц се отървал единствено с условна присъда.

Той самият пък видял гибелта в очите преди четири години. Бандитът бил атакуван и пребит свиреп с колове и ръган с ножове от 20 роми в центъра на Козлодуй, само че лекарите съумели да го върнат към живота. Появиха се клюки, че по време на интервенцията белезниците са щракнали и на ръцете на Мартин Антов от Монтана. Преди време той е апетитен като главатар на бандата за мокри поръчки Килърите-2, провела 8 изтезания.

На шайката се приписва ликвидирането на Димитър Илиев - Драшко, наркодилъра Никола Иванов-Бобъра, писателя Георги Стоев и радиоводещия Боби Цанков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР