Първо в Sportal.bg: Петър Шопов застава начело на женското направление

...
Първо в Sportal.bg: Петър Шопов застава начело на женското направление
Коментари Харесай

Петър Шопов: Целта ми е и момичетата на Левски София да започнат да печелят титли

 Първо в Sportal.bg: Петър Шопов застава отпред на женското направление в Левски София Първо в Sportal.bg: Петър Шопов застава отпред на женското направление в Левски София
Договорът му е дълготраен.
 Официално: Петър Шопов се завърна в Левски София Официално: Петър Шопов се завърна в Левски София
Шопов е бил ментор на „ сините ” тимове при дамите и мъжете. За последно той бе асистент на Пламен Константинов в съветския Локомотив (Новосибирск).

Двамата работиха дружно и в мъжкия народен тим. В женския Шопов бе помощник на Димитър Каров.

При мъжете с изключение на Левски е водил още Монтана, Дунав и Добруджа.

Ето какво показа пред формалния уебсайт на Левски София Шопов във връзка назначението си:

„ Владо Николов ми се обади още до момента в който бях в Русия с предлагането да се заема с женското направление в Левски София. Обсъдихме плана за неговото развиване и той ми стана ужасно забавен. Работил съм с дами и имам опит в това отношение. Идеята да го върша още веднъж в Левски София ми хареса, а също така имам 2 дребни деца и ми се желае да се прибера в България. Работи ми се за нашия волейбол. Все отново той ме е основал като треньор, експерт и считам, че би трябвало по някакъв метод да му върна наученото. Страхотната база на клуба също прави плана доста забавен за мен. При тези условия в мъжкото направление към този момент постоянно се печелят трофеи в другите възрасти. Моята задача като основен треньор на женското направление е девойките да стартират да реализират същото. Трябва да станем действителна конкуренция на „ Марица ”, който е хегемон в дамския ни волейбол. Смятам, че Левски София като клуб има упоритостта и опцията да го направи. Освен за базата приказвам за организацията на работа във всеки един съставен елемент. Колкото по-висока е тя, толкоз резултатите са по-добри. Подобна конструкция имаше в Локомотив (Новосибирск) и с помощта на нея без огромни звезди и мощно финансиране се реализираха триумфи. ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР