„Първо трябва да си отговорим на въпроса дали госпожа Митрофанова

...
„Първо трябва да си отговорим на въпроса дали госпожа Митрофанова
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Митрофанова е зла леля, чист разузнавач

„ Първо би трябвало да си отговорим на въпроса дали госпожа Митрофанова е просто една зла вуйна, която има неприятно отношение към България и по тази причина си разрешава да приказва по този метод, или това е систематично държание, което е подредено от Кремъл “.

Така разяснява провокативните изявления от последните седмици на съветския дипломат Елеонора Митрофанова някогашният шеф на Националната разследваща работа и специалист по интернационалните връзки и защита Димо Гяуров пред

"По думите му държанието на посланика би трябвало да се преглежда в подтекста на последните 1 - 2 години, в които непрестанно има напрежение сред България и Русия. Самият президент Путин разгласи нашата писменост за македонска ", напомни Гяуров.

Според него оповестяването на дипломати от съветското посолство за личност нон грата е сериозна мярка, само че е закъсняла.

„ Съставът на съветската дипломатическа задача е в пъти по огромен от съставите на обособените западни страни. От друга страна, от дълго време се знае какво се занимават тези хора, те не са никакви дипломати. Те са чисти разузнавачи “, посочи някогашният началник Националната разследваща работа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР