Първо трябва да развием и да възстановим прагматичните отношения, които

...
Първо трябва да развием и да възстановим прагматичните отношения, които
Коментари Харесай

България и Камбоджа ще разработват споразумение за защита на инвестициите

Първо би трябвало да развием и да възстановим прагматичните връзки, които сме имали в предишното. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на взаимна конференция с премиера на Кралство Камбоджа Хун Сен. Българският министър председател уточни като доста значимо, по което се договорили, да се създаде бързо съглашение за отбрана на вложенията.

 © БГНЕС
„ Ние имаме политическа смесена комисия, второто, по което се договорихме незабавно да се направи работна междуправителствена икономическа комисия ”, уточни още Борисов. Той сподели, че над 100 души са приключили в България. „ Договорихме се по 10 студенти, ще поемем стипендиите, тъй като това е една доста значима традиция ”, изясни българският министър председател.

" Връзката сред България и Камбоджа е съвсем на 60 години ”, означи министър председателят на Кралство Камбоджа Хун Сен. Той добави, че по време на диалозите с Борисов обсъждали опцията за увеличаване на двустранните връзки, говорили за благоприятни условия за възстановяване на икономическите връзки, търговия, вложения, само че също по този начин и други браншове, в това число просветителния.
 © БГНЕС  © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР