Първо там се самоуби мъж с пушка, а после и

...
Първо там се самоуби мъж с пушка, а после и
Коментари Харесай

Милен изгоря жив в блока на ужасите в ж.к.Меден рудник, където нещастията са едно след друго

Първо там се самоуби мъж с пушка, а след това и млада жена реши да постави завършек на живота си

 

Таксиметровият водач Милен Драганов безусловно е изгорен жив в жилището си в блок 450 в бургаския жк. „ Меден рудник “ през днешния ден. Тялото му е открито обгорено на пода в кухнята, откъдето в действителност е тръгнал пожарът, изпепелил жилището на 8 етаж.

Предполага се, че той е спял в детската стая, след което е усетил зноен пушек и тръгнал към кухнята, с цел да откри какъв е казусът. Щом отворил вратата обаче против него лумнал огън и гъст пушек, в резултат на което той примрял, а пламъците обгорили тялото му. Тленните му остатъци към този момент са в катедра „ Съдебна медицина “, научи Флагман.бг.



Съседи на 52-годишния Милен описаха, че той работел като таксиметров водач в Слънчев бряг през лятото, а зимата нормално прекарвал самичък в дома си. Самотата го убивала и постоянно злоупотребявал с алкохола, настояват комшиите му. Милен от дълги години е разведен, само че от брака си има едно дете – на 29 години, което живее в София.

Днес в изгорелия апартамент бе племенницата му, която показа, че е научила от полицията за случая. Когато пристигнала на място, видяла единствено по какъв начин изваждат вуйчо й с чувала.

Най-ужасяващото е, че това е следващ трагичен случай в този блок.

През 2018 година там се самоуби мъж, който упря дулото на пушката под брадичката си и постави завършек на живота си.

През 2020 година пък млада жена също опита да се самоубие. Тонка скочи от 5-ия етаж на вход 1, след скандал с обичания си. Цяло знамение е, че тя въпреки всичко оцеля след този случай ( ).
 Това е таксито, с което Милен е работел в Слънчев бряг  В блок 450 към този момент има няколко трагични случаи – като че ли е прокълнат
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР